Om oss

Kunden i centrum

För oss på Peterssons Begravningsbyrå, står ni som kund/anhörig i centrum när ni vänder er till oss.

Vi ser det som ett förtroende- och hedersuppdrag att få ställa vårt kunnande och skicklighet till ert förfogande. Att mista en anhörig är en mycket personlig och omskakande upplevelse för var och en av oss, samtidigt som många praktiska problem kommer i dagen och måste lösas inom en ibland snäv tidsram. Då finns tryggheten i att kunna vända sig till en byrå med lång erfarenhet för samtal, antingen hos oss på byrån eller vid ett hembesök där vi kommer hem till er. Där kan vi i lugn och ro planera och förbereda ett personligt avsked som kan bli ett minne för livet.

Vi tillhandahåller personal som ständigt vidareutbildas för att kunna hjälpa och stödja dem som kommer till oss för råd och hjälp.

I dag finns inte så mycket av gamla”måsten” kvar, utan var och en kan och får utforma avskedet efter den avlidnes och sina egna önskemål och intentioner. Man får i princip göra allt själv om man så önskar och orkar och vi på begravningsbyrån kan hjälpa till med allting eller bara en liten del. För oss är det viktigt att den avlidnes och anhörigas önskemål respekteras och får prägla uppdraget. Vi kan hjälpa er med allt eller de delar ni önskar, även fortsatt hjälp med bouppteckningar, arvskifte dödsboförvaltning kan ombesörjas.

Vår kunskap, er trygghet

Raoul Widerström

(Rådgivare, Boutredare)
raoul@pbvastervik.se

Marie Ingersdotter

(Rådgivare, Solist)
marie@pbvastervik.se

Ullatina Asplund Blomstrand

(Rådgivare, Solist)
ullatina@pbvastervik.se